is een zeer gerenommeerd prepress bureau, ook als het beeldmanipulatie en scanning betreft. Of het nu uitgevers zijn van kunstboeken of magazines, verpakkingsproducenten of -gebruikers, retailers of grossisten,eenieder wil dat de beel-den in zijn drukwerk er perfect uitzien.

Daarom is het zo belangrijk dat uitsluitend specialisten deze beeldmanipulaties uitvoeren, mensen met een grondige kennis van kleur. Dergelijke gespecialiseerde medewerkers hebben wij in huis! Zij zorgen ervoor dat uw beelden optimaal worden geplaatst in uw producties, dat de verschillende beelden op elkaar zijn afgestemd en dat ze er hetzelfde uitzien, waar het ook op gedrukt wordt.


heeft de meest geavanceerde drum- en flatbedscanners om ervoor te zorgen dat er geen enkel kwaliteitsverschil bestaat tussen het originele beeld en het gedigitaliseerde beeld.

Ook voor het samenstellen van beelden hebben wij zeer veel expertise in huis, zodat het er allemaal “naadloos” uitziet. Vele van onze klanten komen dagelijks in aanraking met beelden die gescand dienen te worden.